top of page

Osebje

Sanja Verstovšek, dr. dent. med.

 

 

Diplomirala na Stomatološki fakulteti v Zagrebu leta 2003, nostrifikacjo na Medicinski fakulteti v Ljubljani pa zaključila v 2004.

 

S konstantnim izobraževanjem izpopolnjuje svoja znanja, da bi pacientom lahko ponudila najkvalitetnejše zobozdravstvene posege. V vse svoje postopke zdravljenja je uvedla uporabo dentalnega laserja, prakticira nova znanja s področja ortodontije (Invisalign in Inman ortodontska sistema), ter izpopolnjuje svoje znanje o protetični rehabilitaciji na implantatih. V veliko veselje ji je tudi delo z najmlajšimi pacienti, ker vsak predstavlja nov izziv in zahteva poseben psihološki pristop.

Sanja Verstovšek
Barbara Premk, zobozdravstveni tehnik
Barbara Premk
Aleksandra Hodžić, zobozdravstveni tehnik
Aleksandra Hodžić
Masa portrait_edited_edited.jpg
Maša Strunčnik, zobozdravstveni tehnik, ustni higienik
Maša Strunčnik
Katarina Vodpivc
Katarina Vodopivc, dr. dent. med.

 

 

Diplomirala na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 2021.

Znanje je zanjo velika vrednota, zato ga redno dopolnjuje na domačih in tujih izobraževanjih. Udeležila se je tudi polletne izmenjave v okviru programa Erasmus+ v Oulu, na Finskem. Ob zaključku študija je prejela Oražnovo priznanje. Bližnji jo poznajo kot nasmejano ljubiteljico narave in hribov. Poleg dobro opravljenega dela in iskrenih nasmehov pacientov ji največ pomeni čas z družino ter prijatelji.

Zunanji sodelavci

Dr. sc. Darko Slovša
Dr. sc. Darko Slovša, dr. dent. med., specialist oralne kirurgije
Dejan Pirtovšek
Dejan Pirtovšek, dr. dent. med., specialist ortodontije
Lana Kambič
bottom of page