top of page

Priporočila

Še enkrat bi se rada zahvalila vam in vaši sestri za ves trud, ki sta ga vložili v zamenjavo mojih zob. Zelo sem zadovoljna, tako z vašim delom, kakor z izdelavo zob. Vso pohvalo vam in tehnikom, ki tako dobro sodelujete in se trudite za paciente.

Hvala vam za vse, kar naredite za svoje paciente, ste zelo strokovni, prijazni, točni in se resnično potudite. vedno sem se bala obiskati zobozdravnika, k vam pa prihajam z veseljem in zaupanjem. Lahko pa vam povem da sem slišala že veliko pohval na vaše delo in nasmejane zadovoljne paciente, ki prihajajo od vas. Gospa doktor, resnično ste čudoviti.

Želim vam še veliko možnosti v življenju, kar si zalužite in hvala za vse.

 

Silva H., pacientka

Pohvalila bi dr. Sanjo Verstovšek (stomatologinja) in njeno asistentko. Dr. Verstovškova ima ''zlate roke'', zelo lepo dela, še vedno je zelo predana svojemu delu. Vidi in čuti se, da ima rada svoje delo in smo lahko res srečni da jo imamo tudi odrasli za zobozdravnika.

Srčno upam, da bo dr. Verstovškova ves čas moja zobozdravnica, prav tako za kakovostno delo poskrbi njena asistentka. Hvala za tako kakovostno obravnavo.

 

Janja O., pacientka

Želim ti še tako naprej, da boste tako prijazna.

 

Nea (5), pacientka

 

bottom of page